Makina me Qera !!!

Jeni duke organizuar pushimet tuaja?
Po mendoni te kenaqeni ne bore dhe po ju shqeteson transporti?
Zgjidhja jemi NE.  … #FlyrentAcar  …
? ? ? ? ? ? ? ?
Me makinat tona pushimet tuaja, behen te paharrueshme !!!
===============================================
– Makinat me te reja me cmimet me te leverdisshme .#FlyrentAcar
. . .
#Newcars #VOLKSWAGENWORLD #COMFORT #QUALITY #GOLF7#VERSION2017 #BESTCARS
http://fly-travel.al/category/makina-me-qera/
Per rezervime dhe me shume informacion na kontaktoni:
TEL 042205622 | CEL : 0696561019
Email: fly_travel_1@hotmail.com
www.fly-travel.al

Max people1
Door count1
Minimum driver age5
TransmissionAutomatic
Air-conditioned?No
Unlimited mileage?No

Available dates

Select your rental dates using the calendar below to rent this car.

Today
Selected
Available
Unavailable