General

Nisja 26 Nëntor – 399 euro personi
? Vizitohet: Barcelonë.
? Fjetje 3 Netë në Barcelonë.
………………………
Ne Pagese perfshihet:
? Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Shkup – Barcelonë – Shkup.
? Akomodim në hotel për 3 netë.
? Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
? Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Per rezervime dhe informacion me te detajuar na kontaktoni:
☎️ +35542205622
? +355696134737/+355696561019
? fly_travel_1@hotmail.com
Ose na vizitoni ne:
www.fly-travel.al

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment