General

Viti i Ri eshte shume prane nesh …..
Dubrovnik

Nisja: – #31Dhjetor#3Ditë
=================================================
Hotel Sun Gardens 4* 
#2netë – €245euro pp  /// #3netë – €329 euro pp
= == == ==
Në pagesë përfshihen:
. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
. Darka Speciale e Vitit të Ri, Muzikë live dhe Këngëtarë.
=================================================

Shtesa për Transportin Vajtje Ardhje me Autobus €35.
Itinerari i Transportit (Ulqin – Budva – Dubrovnik)

Per rezervime dhe informacion me te detajuar na kontaktoni:
Facebook

Instagram
+35542205622
+355696134737/+355696561019
fly_travel_1@hotmail.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment