General

 …Viti Ri në Vienë dhe Pragë …
#vacationsmood #goingaway #viennacity#pargalove#wemakeourclientshappy
Nisja: #30Dhjetor – #6Ditë – #499euro pp
Udhetimi : me avion
================================================
Ne cmim perfshihet : : :

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
. Akomodim në hotel me 3 yje,
. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
================================================
Per rezervime dhe informacion me te detajuar na kontaktoni:
Facebook
Instagram
+35542205622
+355696134737/+355696561019

fly_travel_1@hotmail.com
Ose na vizitoni ne:
www.fly-travel.al

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment