General

?? ? …Viti Ri në Vienë dhe Pragë …?? ?
#vacationsmood #goingaway #viennacity, #pargalove #wemakeourclientshappy ????
?Nisja: #30Dhjetor – #6Ditë – #499euro pp ??
?Udhetimi : me avion ??
================================================
Ne cmim perfshihet : : :

?. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
?. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
?. Akomodim në hotel me 3 yje,
?. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
?. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
?. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
================================================
Per rezervime dhe informacion me te detajuar na kontaktoni:
? Facebook
? Instagram
? +35542205622
? +355696134737/+355696561019
? fly_travel_1@hotmail.com
Ose na vizitoni ne:
www.fly-travel.al

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment